КОЛКО ЖИВОТНИ МОГА ДА ОСИНОВЯ ВИРТУАЛНО ИЛИ ФИЗИЧЕСКИ?

Можете да осиновите толкова животни, колкото можете да си позволите. Уверете се също, че имате време да се грижите за всички животни, които сте осиновили физически. Никога не приемайте твърде много, така че животните да страдат. Повече от достатъчно е, че въобще искате да помогнете <3

РЕГИСТРИРАНА ОРГАНИЗАЦИЯ ЛИ СТЕ?

Да, ние имаме неправителствена организация, "Малките големи", регистрирана в Търговския регистър с БУЛСТАТ Единният идентификационен код (ЕИК): 205346855.

КЪДЕ Е ПРИЮТЪТ ВИ?

Приютът е със седалище гр. Балчик, България.

КОЛКО ПАРИ ОТИВАТ ДИРЕКТНО ЗА ЖИВОТНИТЕ?

Това винаги зависи от различните обстоятелства. Ако имаме голям проблем с покрива на приюта, например, част от парите ще отидат за това. Но винаги се стремим поне 70% от всички идващи приходи да отиват директно към животните, за да са здрави, нахранени и на топло <3

МОГА ЛИ ДА ПОСЕТЯ ПРИЮТА И ЖИВОТНИТЕ?

Разбира се! Винаги сте добре дошли. Просто попълнете формата за контакт и ние ще се подготвим за вашето посещение. В зависимост от обстоятелствата, ние можем дори да предложим или да Ви намерим квартира.

Ние се грижим за нашето семейство, обичащо животните. Ако сте спонсор на животно, ние ви считаме за наше семейство <3

КАСТРИРАНИ ЛИ СА ЖИВОТНИТЕ?

Да, ние кастрираме всички наши животни. Ние също предлагаме това като услуга срещу много малка такса за хора, които водят улични животни или свои домашни любимци.

ОТ КЪДЕ ИДВАТ ЖИВОТНИТЕ?

Нашият приют покрива района на град Балчик. Животните, за които се грижим, са или намерени от нас след подаден сигнал, или предадени от други хора, които са ги намерили.

КАК ДА СТАНА ДОБРОВОЛЕЦ?

Просто се свържете с нас и ние ще организираме ден в който можете да ни посетите и предложите вашата помощ :) Можете да намерите форма за контакт в долната част на началната страница или да ни пишете на [email protected].

ВАКСИНИРАМЕ ЛИ ЖИВОТНИТЕ?

Да, всички животни имат ваксинации и всички други жизненоважни лекарства, от които се нуждаят.

КАК ДА ОСИНОВЯ ЖИВОТНО?

Можете да осиновите животно чрез уебсайта, просто отидете на „осиновяване“. Ако искате физически да осиновите едно или повече от животните, свържете се с нас и ще видим какво трябва да организираме. За повече информация ни пишете във Фейсбук или на [email protected]


Quick links

Store Address

Patriarch Evtimiy Boulevard 25

1000, Sofia

Bulgaria



Email: [email protected]

Проект на сдружение 

"Малките Големи", БУЛСТАТ (ЕИК): 205346855.


We accept